A legnépszerűbb hajtrendek 2018-ban

I18n Error: Missing interpolation value "autor" for "Posztolta {{ autor }} "

Stílust váltanál vagy valamilyen új frizurát próbálnál ki? Az a jó hír, hogy most könnyű trendinek lenni, mert szinte minden hajtípushoz és hajhosszhoz igazítható valamilyen stílus a klasszikustól a vagányabb formákig. A különböző hajtrendek pedig variálhatóak. Próbáld ki valamelyiket te is!

1. Bob

A Bob formák 2018-ban is hódítanak - mindegy, hogy egyenes vagy hullámos, rövidebb vagy Long Bob, szuper választás, ha a rövidebb, de nőies frizurákat szereted. Könnyen beszáríthatod vagy formázhatod!

2. Fufru

A fufru már régóta népszerű bármilyen hajhossz esetén, ráadásul nagyon sokféleképpen variálható a formája. Próbáld ki a stílusodhoz igazítva!

3. Szuperegyenes, középen elválasztott haj

Ennél a frizuránál még inkább igaz, hogy a "szép frizura alapja az egészséges haj". Ez a frizura akkor a legszebb, ha tényleg szögegyenes, csillogó, puha a haj, amit csak megfelelő hajápolókkal és profi hajvasalóval érhetsz el.

4. Pixie

Nagyon rövid, mégis nagyon nőies. A Pixie vagány, bevállalós, csajos frizura, amit könnyű kezelni, és jól lehet variálni. 

5. A természetes(nek ható) göndör haj

Göndör, hullámos, loknis... nagyon trendi 2018-ban! Ha nem természetesen göndör a hajad, akkor válassz profi hajgöndörítőt, amellyel tartósan hullámos/göndör frizurát készíthetsz.

6. Copf/Fonat és ezek variációi

Akárcsak tavaly, idén is divat feltűzni, felkötni, befonni a hajat - duplázhatod a trendeket, ha ezeket még variálod is. Fésüld hátra vagy oldalra egy precíz elválasztó fésűvel!

7. Pin-Up 

A pin-up stílushoz mindig akadt, aki visszanyúlt, de idén kifejezetten trendi a Marylin Monroe és a hollywoodi díva frizura. Kicsit több időt és hajformázást igényel, de izgalmas és nőies stílus a hétköznapokra is.

8. A klasszikus, nagy volumenű frizura

Ezúttal a hosszú hajúak előnyben - a dús, csillogó, nagy hajzuhatag nagyon elegáns viselet. Ha nem szeretnéd hullámosítani, akkor is célszerű a haj volumenét emelni, formázni.

 

Fotók: innen | innen | innen

← Régebbi blogbejegyzés Újabb blogbejegyzés →Kommentelj