Copf-őrület és a megfelelő hajgumi

I18n Error: Missing interpolation value "autor" for "Posztolta {{ autor }} "

Van annál jobb, hogy egy frizura egyszerre praktikus és stílusos? Az idei évben is nagyon trendi a copf, mint hajviselet, és lássuk be, a lófarokba összekötött haj pár perc alatt elkészíthető, és rendkívül könnyen variálható a hangulatodnak megfelelően!

Egy szabály: nincs szabály

Idén tényleg bármilyen összekötött hajjal trendi lehetsz - legyen magasan vagy félig leengedve, oldalra tűzve vagy csak pici copfba kötve. A variációknak csak a képzeleted (és esetleg a hajhosszod) szabhat határt!

Halfbun - még mindig divat a félkonty

Ha ügyesebb vagy, és több időd van, akkor fonással vagy különlegesebb megoldásokkal is feldobhatod a félkontyodat, de ha csak lazán, sietősen fogod össze, az is szupertrendi!

Félig leengedve

Nőies, romantikus és nagyon csinos a félig leengedett haj - a copfod variálhatod fonásokkal vagy feltűzésekkel.

Copfot a magasba

Rohanós hétköznapokra praktikus megoldás, de buliba vagy elegáns eseményre is kiváló választás a magasan hordott lófarok.

THRINGS® dupla spirálos design hajgumik

A THRINGS® spirálos, dupla szilikonos hajgumik hihetetlenül jól tartják a hajat még a rohanós hétköznapok vagy az intenzív sportolás közben is. Az erős tartás ellenére nem nyomja, nem töri a hajat, nagyon kényelmes viselet! Mindezt az egyedülálló, szabadalmaztatott dupla szilikongyűrűs "Ring in Ring" technológiának köszönheti. Anyaga nem nyúlik, nem szennyeződik és nem vizesedik át, így rendkívül tartós. A Sport és Fashion (Glamour, Classics) kollekcióban biztosan megtalálod a stílusodnak megfelelő darabot!

THRINGS® SPORT 6 SZÍNBEN

THRINGS® FASHION 6 SZÍNBEN

 

 

Képek: INNEN | INNEN | INNEN

← Régebbi blogbejegyzés Újabb blogbejegyzés →Kommentelj