Fiatalos arcbőr 35 felett is?

I18n Error: Missing interpolation value "autor" for "Posztolta {{ autor }} "

Az öregedést nem lehet visszafordítani, hiszen ez egy természetes folyamat. Azonban sokat tudsz tenni tenni azért, hogy lelassítsd, és sokáig rugalmas, fiatalos legyen bőröd!
Figyeld az arcbőröd!

A bőr tartószerkezete megereszkedéssel reagál a változásokra, azonban neked figyelned kell magadra! Ez a folyamat annyira lecsökkenthető, hogy szinte meg áll feletted az idő. Az első ráncok megjelenésekor sajnos az öregedési folyamatok elkezdődnek. Tisztában kell lenned bőröd aktuális állapotával, hiszen csak akkor tudsz harcolni a ráncok ellen.

Kötelező reklámarcnak lenni?

Kissé elbizonytalanít a külsőd, hiszen hibátlan arcbőrrel, szem alatti karikák nélkül, piros foltocskák hiányában szeretnél a reggeli tükörben találkozni önmagaddal. Korunk elvárásai igen magasak egy nővel szemben, mind külsőleg, mind belsőleg.  Ha a genetika vagy épp az égiek nem osztottak számodra hibátlan arcbőrt és külsőt - és valljuk be ez igen ritka adomány - akkor tenned kell érte!

Mik felelnek bőrünk öregedéséért?

A hormonváltozás hatására az arcbőr tartószerkezete meggyengül, megereszkedik, lazább szerkezetűvé válik. Elvékonyodik a bőr és megjelennek a ráncok, valamint megjelennek a pigmentfoltok. Emellett azonban fontos megemlíteni, hogy a bőröregedésért a túlzásba vitt napozás/szoláriumozás is felel!

Mesterséges kontra természetes

A mesterséges bőrfiatalítás lassacskán mindenki számára elérhetővé válik, aki ezt választja. Én személy szerint maradnék a jól bevált természetnél, mert ebben még nem csalódtam. Divat irányzatok jönnek-mennek, de a természet adta lehetőségek sosem változnak. A természetesség jegyében számos növény, gyógynövény van aminek hatóanyaga, olaja vagy vaja igen aktívan ránctalanítja arcbőrünket.

Így szabadulj meg a ráncoktól természetes módon

Ma már tudatosan fordulunk a természet adta lehetőségekhez a ránctalanítás, bőrfiatalítás során. A ránctalanító tulajdonságokkal bíró természetes olajok iránt ma már nyitott a nők többsége, hiszen saját bőrükön tapasztaltál meg, hogy a természetes olajok megfelelő adagban való használata során tényleg nincs olajos csillogás, felesleges olajos arc érzet. Ezek az olajok a bőr mélyebb rétegeiben is képesek a hatásukat kifejteni szemben a mesterséges paraffin szénhidrogénekkel.

A rendszeresség az arcápolás és a bőrápolás során elengedhetetlen egy bizonyos kor után. (Bár itt megjegyzem: a környezeti hatásoknak köszönhetően szinte a csecsemőkorra tolódott vissza, gondolok itt az ekcéma jellegű bőrszárazságra, ami akár az apró babákat is érintheti.) Növényi hatóanyagokat tartalmazó pakolásokkal, krémekkel, arcvajakkal, testvajakkal felvehetjük a harcot az idő kereke ellen.

Milyen ránctalanító olajokat alkalmazhatunk?

A modern kutatások során az

 • argán olaj,
 • mandulaolaj,
 • sárgabarack-magolaj,
 • gránátalma-magolaj,
 • csipkebogyóolaj,
 • avokádóolaj,
 • jojóba olaj

remek ránctalanító tulajdonságaikról tettek tanúbizonyságot. A természetes kozmetikumokban találkozhatsz ezekkel az olajokkal, de ma már beszerezheted őket akár külön-külön is. 

Arcbőröd feszesítéséhez használhatod a

 • búzacsíraolaj,
 • orbáncfűolaj,
 • körömvirág olaj,
 • szőlő-magolaj,
 • ligetszépe olajokat.
A legújabb organikus bőrfeszesítő szépségolajok 
ÚJ! 100% természetes, tiszta, organikus,bőrfeszesítő szépségolajok a Brillától! Találd meg a neked megfelelőt! Nézd meg őket itt!

← Régebbi blogbejegyzés Újabb blogbejegyzés →Kommentelj