Fiatalos arcbőr 35 felett is? – legyelszep.hu
AZ ONLINE SZÉPSÉGSZALON

Fiatalos arcbőr 35 felett is?

Közzétette

Az öregedést nem lehet visszafordítani, hiszen ez egy természetes folyamat. Azonban sokat tudsz tenni tenni azért, hogy lelassítsd, és sokáig rugalmas, fiatalos legyen bőröd!
Figyeld az arcbőröd!

A bőr tartószerkezete megereszkedéssel reagál a változásokra, azonban neked figyelned kell magadra! Ez a folyamat annyira lecsökkenthető, hogy szinte meg áll feletted az idő. Az első ráncok megjelenésekor sajnos az öregedési folyamatok elkezdődnek. Tisztában kell lenned bőröd aktuális állapotával, hiszen csak akkor tudsz harcolni a ráncok ellen.

Kötelező reklámarcnak lenni?

Kissé elbizonytalanít a külsőd, hiszen hibátlan arcbőrrel, szem alatti karikák nélkül, piros foltocskák hiányában szeretnél a reggeli tükörben találkozni önmagaddal. Korunk elvárásai igen magasak egy nővel szemben, mind külsőleg, mind belsőleg.  Ha a genetika vagy épp az égiek nem osztottak számodra hibátlan arcbőrt és külsőt - és valljuk be ez igen ritka adomány - akkor tenned kell érte!

Mik felelnek bőrünk öregedéséért?

A hormonváltozás hatására az arcbőr tartószerkezete meggyengül, megereszkedik, lazább szerkezetűvé válik. Elvékonyodik a bőr és megjelennek a ráncok, valamint megjelennek a pigmentfoltok. Emellett azonban fontos megemlíteni, hogy a bőröregedésért a túlzásba vitt napozás/szoláriumozás is felel!

Mesterséges kontra természetes

A mesterséges bőrfiatalítás lassacskán mindenki számára elérhetővé válik, aki ezt választja. Én személy szerint maradnék a jól bevált természetnél, mert ebben még nem csalódtam. Divat irányzatok jönnek-mennek, de a természet adta lehetőségek sosem változnak. A természetesség jegyében számos növény, gyógynövény van aminek hatóanyaga, olaja vagy vaja igen aktívan ránctalanítja arcbőrünket.

Így szabadulj meg a ráncoktól természetes módon

Ma már tudatosan fordulunk a természet adta lehetőségekhez a ránctalanítás, bőrfiatalítás során. A ránctalanító tulajdonságokkal bíró természetes olajok iránt ma már nyitott a nők többsége, hiszen saját bőrükön tapasztaltál meg, hogy a természetes olajok megfelelő adagban való használata során tényleg nincs olajos csillogás, felesleges olajos arc érzet. Ezek az olajok a bőr mélyebb rétegeiben is képesek a hatásukat kifejteni szemben a mesterséges paraffin szénhidrogénekkel.

A rendszeresség az arcápolás és a bőrápolás során elengedhetetlen egy bizonyos kor után. (Bár itt megjegyzem: a környezeti hatásoknak köszönhetően szinte a csecsemőkorra tolódott vissza, gondolok itt az ekcéma jellegű bőrszárazságra, ami akár az apró babákat is érintheti.) Növényi hatóanyagokat tartalmazó pakolásokkal, krémekkel, arcvajakkal, testvajakkal felvehetjük a harcot az idő kereke ellen.

Milyen ránctalanító olajokat alkalmazhatunk?

A modern kutatások során az

 • argán olaj,
 • mandulaolaj,
 • sárgabarack-magolaj,
 • gránátalma-magolaj,
 • csipkebogyóolaj,
 • avokádóolaj,
 • jojóba olaj

remek ránctalanító tulajdonságaikról tettek tanúbizonyságot. A természetes kozmetikumokban találkozhatsz ezekkel az olajokkal, de ma már beszerezheted őket akár külön-külön is. 

Arcbőröd feszesítéséhez használhatod a

 • búzacsíraolaj,
 • orbáncfűolaj,
 • körömvirág olaj,
 • szőlő-magolaj,
 • ligetszépe olajokat.
A legújabb organikus bőrfeszesítő szépségolajok 
ÚJ! 100% természetes, tiszta, organikus,bőrfeszesítő szépségolajok a Brillától! Találd meg a neked megfelelőt! Nézd meg őket itt!
arcbőr bőrápolás ránctalanítás

← Régebbi írások Újabb írások →Szólj hozzá!

Kérlek vedd figyelembe, hogy a hozzászólásokat csak moderálás után publikáljuk.