Gyorsan elkészíthető, különleges nyári frizurák a legtrendibb hajpántokkal!

I18n Error: Missing interpolation value "autor" for "Posztolta {{ autor }} "

Látványos frizurát készítenél akár percek alatt? Egyedivé, különlegessé tennéd a megjelenésedet a nyári programokon? Az alábbi összeállításban látni fogod, mennyire könnyen és gyorsan feldobhatod az outfitedet egy kis "fűszerrel"!

FesztiválON - szabadság, önkifejezés, színek

A fesztiválokon már szinte kötelező valamilyen "őrültséget", de legalábbis valamilyen különlegességet csempészni a megjelenésbe. Bátran kísérletezz a formákkal és a színekkel - az alábbi hand-made, bohém hajpánt nem csak izgalmas, de a nagy koncertezés és party közepén nagyon praktikus tud lenni, mert kényelmes, és a hajadat is jól tartja majd. Húzd lazán a hajadra, vagy variálhatod különböző copfokkal és fonatokkal is.

Bohém, fesztivál hajpánt

Bohém, fesztivál hajpánt

Innen azonnal be is szerezheted: Trendi nyári hajpántok

EsküvőszezON - különleges eseményre extra ragyogás

A különböző gyöngyökkel és kövekkel kirakott hajpántok hajékszerként is megállják helyüket - különleges alkalmakkor, mint például az esküvő, visszafogottan teszik egyedivé a megjenésedet. Válassz olyan darabot, aminek puha, bársonyos a belseje, így egy hosszú nap után sem fogod kényelmetlennek érezni.

Köves, gyöngyös hajpánt

Köves, gyöngyös hajpánt

Kényelmes, köves hajpántokat itt találsz: Trendi nyári hajpántok

Nyári partikON - aki a virágot szereti...

Ha valami nem megy ki a divatból, akkor az a virág és annak minden megjelenési formája. Romantikus, szép, tündéri kiegészítő a hajba! Nincs olyan nyári parti, de akár egy sima hétköznap is, amit ne tenne különlegessé! 

Ha tündéri virágos hajpántot keresel, itt megtalálod: Trendi nyári hajpántok

HétköznapokON - gyorsan, praktikusan, mégis egyedien

Állsz reggel a tükör előtt, már nagyon indulnod kellene, de úgy érzed a hajad egy katasztrófa - lapos, elfeküdted, nincs idő szépen beformázni. De akkor megpillantod a csodahajkiegészítődet, ami nem csupán eltereli a figyelmet a hajadról, de még szuperül fel is dobja bármelyik szettedet, legyen az elegáns vagy sportosabb!

Rugalmas anyag hajpánt elöl csavart

A jolly joker, rugalmas anyag hajpántokat itt találod: Trendi nyári hajpántok

Merj bátran egyedi hajkiegészítőket hordani - amellett, hogy pillanatok alatt beépítheted a frizurádba, nincs olyan ruhaszett, amit ne tennének színessé és különlegessé! 

← Régebbi blogbejegyzés Újabb blogbejegyzés →Kommentelj