Így vigyázz a hajadra, ha sokat sportolsz!

I18n Error: Missing interpolation value "autor" for "Posztolta {{ autor }} "

Szeretnél az edzőteremben is jól kinézni, és a lehetőségekhez képest tartós, trendi frizurát viselni? Az intenzív edzés miatt te is szembesülsz azzal, hogy külön figyelmet kell a hajápolásodra fordítani? E heti írásunkkal az aktív, sportos életmódhoz hoztunk hajápolási tanácsokat!

ERRE FIGYELJ A HAJÁPOLÁSNÁL

Azoknak a lelkes amatőr sportolóknak, akik akár heti 4-5 edzésen is részt vesznek, bizony gyakrabban kell hajat mosni. De ezzel nincs gond, ha a fejbőrödnek megfelelő samponnal teszed ezt. Ha csak a sportolás miatt zsírosodik jobban a hajad, akkor ne ijedj meg, és ne kezdj el mindenféle zsírosodás elleni készítményeket használni, mert többet árthatsz vele. Az izzadás egy természetes, méregtelenítési folyamat, és nem a fejbőröd típusa miatt zsírosodik jobban. Tehát inkább sűrűbben moss hajat, és alkalmanként használj speciális, hajmosás előtti fejbőrtisztítót, ami megtisztítja a lerakódásoktól a fejbőrt, és a hajtüszőket.

SZUPERTRENDI SPORTOS FRIZURÁK

Nem csak praktikus, de nagyon divatos is, ha kontyba, lófarokba kötöd a hajadat vagy különböző típusú fonásokat is kipróbálsz! Így feldobhatod az edzőtermi megjelenésedet!

A legjobb hajformázási toolkit sportoláshoz

ikoo Pocket hajkefe - elfér bármilyen táskában, és saját tartótalppal rendelkezik

Cecilia vaddisznósörtés hajkefe - fájdalommentes gubanctalanítás

Elektromos hajkefe - ha nem is mosod meg a hajadat, de a formáját elveszítette, akkor szépen rá tudsz javítani a frizurádra vele, mert formát, tartást ad neki

THRINGS szilinikonos hajgumi - trendi, sportos, 12 féle színben kapható, jól tartja a hajat, miközben nem roncsolja azt

Mini hajszárító - kicsi, de erős, minden sporttáskában kényelmesen elfér

 

 

____________

SZAKÉRTŐ

Szombati Szilvia

fodrász, hajgyógyász

"A szép frizura alapja az egészséges haj."

 

 

 

 Fotók: pinterest

 

← Régebbi blogbejegyzés Újabb blogbejegyzés →Kommentelj