STÍLUSOS ÉS PRAKTIKUS KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK FÉRFIAKNAK

I18n Error: Missing interpolation value "autor" for "Posztolta {{ autor }} "

Praktikus, jó minőségű és designos! A férfiak odavannak ezekért a divatos termékekért, amelyek megkönnyítik mindennapi haj-, és bőrápolásukat! Szerezz örömet férfi szeretteidnek, válassz az alábbi ajándéköteleteink közül!

SHAVED MAN CSOMAG (PRITECH ELEKTROMOS SZŐRVÁGÓ SZETT + SZŐRFELFOGÓ KENDŐ) (1.490 FT)

Egyszerre praktikus és dizájnos! A Pritech iCare szőrvágó kollekciójában szakállnyírót, borostavágót és orrszőrvágót találsz elegáns dobozban, fehér vagy fekete színekben. Az iCare csomag tartalma: Újratölthető szakállnyíró 3 méretű fejjel, Újratölthető borostavágó, Orrszőrvágó

Eleged van abból, hogy mindent beborítanak a szőrszálak az otthoni szakállnyírás vagy hajvágás után? Nem is gondolnád, milyen egyszerű a megoldás! Használj te is szőrfelfogó beterítő kendőt, amelyet könnyen rátapaszthatsz a tükörre! Válaszd a kedvenc színedben!  

 

IKOO HAJKEFE (6.790 FT)

AZ ÉV HAJKIBONTÓ FÉSŰJE!

Díjjal jutalmazott gubanctalanító hajkefe! Fájdalommentes fésülködés, magával ragadó, különleges designkíméletes hajápolás és wellness élmény egy hajkefében! 

 

SHAVE-LAB NÉMET DESIGN BOROTVÁK (MOST 14.500 FT)

Az egyéniségedhez passzoló, precíz borotvák, német minőségben! Válassz a SHAVE-LAB Luxury kollekciójának darabjai közül, melyek nemcsak megkönnyítik a reggeli borotválkozásodat, de egyedi kialakításuk és különleges designjuk miatt nagyon népszerűek. Szerezd be most! A dobozban 1 borotva + 4 penge található.  

 

← Régebbi blogbejegyzés Újabb blogbejegyzés →Kommentelj