Szépségápolási ajándékok 16.990 Ft alatt - ajándékozz törődést!

I18n Error: Missing interpolation value "autor" for "Posztolta {{ autor }} "

Nem csupán szépek, de a mindennapi szépségápolás megbízható társai! Ezekkel az ajándékokkal biztosan örömet szerzel szeretteidnek. A szalonomban és vendégeim által tesztelt, nem csupán minőségi, de designos haj-, és bőrápolási termékötleteket gyűjtöttem össze neked. Minden termék ára 16.990 Ft alatt!

SHAVE-LAB NÉMET DESIGN NŐI BOROTVÁK (11.590 Ft - 16.990 Ft)

Gyengéd mégis precíz borotválkozás! A SHAVE-LAB női borotvái finoman bánnak bőröddel; a pengék dupla soros, ovális kialakítása valamint a hozzáadott aloe vera és természetes olajok nem irritálják, hanem ápolják a kezelt területet. Válassz a SHAVE-LAB egyedi, elegáns és nőies kollekcióinak darabjai közül!

HAJVASALÓ NANO TITANIUM™  (Most csak 12.990 Ft!)

Tökéletesen egyenes haj, amely a hajvasalás után is egészséges, csillogó és puha marad! Professzionális, vékony, Nano Titánium kerámia bevonatú simítólapok, gyors felmelegedés, állítható hőmérséklet! Válassz a lila és fekete egyedi design közül! 

BAIDI ELEKTROMOS HAJKEFE (14.990 FT)

A Baidi Elektromos Hajkefével percek alatt, könnyedén elkészítheted frizurádat! Ideális bármilyen hajtípushoz és hajhosszhoz. Fürtjeidet egyszerűen megszelídítheted, és egész nap sima, fényes, puha tapintású lesz!  

BAIDI 2IN1 HAJGÖNDÖRÍTÓ ÉS HAJVASALÓ (14.990 FT)

A Baidi 2in1 Hajgöndörítő és hajvasaló szuperegyszerűvé teszi a frizurakészítést! Kisebb vagy nagyobb loknik, manuális vagy automata tincsfeltekerés, a hajtípusodnak megfelelően beállítható hőmérséklet és hajvasaló funkció - mindez egy termékben!

PIONI IONOS HAJSZÁRÍTÓ TÖBB SZÍNBEN 2000W (14.990 FT)

Mintha csak a fodrászod hajszárítóját tartanád a kezedben! Élvezd az extra gyors szárítást ezzel az ion technológiás, AC motorral ellátott eszközzel! A nagy teljesítményű, ion technológiás PIONI hajszárítóval igazi profivá válhatsz az otthoni frizurakészítésben! 

← Régebbi blogbejegyzés Újabb blogbejegyzés →Kommentelj