Adatvédelmi Szabályzat – legyelszep.hu
AZ ONLINE SZÉPSÉGSZALON

Adatvédelmi Szabályzat

A legyelszep.hu honlapot üzemeltető See You Kft. számára kiemelten fontos az adatvédelem, és az Ön személyes adatainak átlátható és biztonságos feldolgozása, valamint bizalmas kezelése. Az Adatvédelmi Szabályzatunk kialakításakor az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”) rendelkezéseit figyelembe vettük.

Adatkezelés

Az adatkezelés célja termékeink és szolgáltatásaink megismertetése, kapcsolattartás, hírlevélküldés, valamint az online vásárlással kapcsolatos személyes adatok felhasználása vásárlás, szállítás, panaszkezelés, garanciális ügyek intézésének érdekében. 

Személyes adatainak minden egyes feldolgozásakor tájékoztatjuk, hogy a személyes adatok átvétele törvényi előíráson alapul vagy szerződés megkötéséhez szükséges. Bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól, a személyes adataival kapcsolatban helyesbítést kérni, és személyes adatainak törlését kérni, kivéve: folyamatban lévő megrendelés esetén; tartozás esetén See You Kft felé; termék ásárlás esetén könyvelési célokból megtartjuk személyes adatait. Az adatkezeléssel illetve jogainak gyakorlásával kacsolatos kérdésekkel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: info@legyelszep.hu

Weboldal - kapcsolatfelvétel

Kapcsolati adatait (név, e-mail, telefonszám) kezeljük, amikor weboldalunk kapcsolati űrlapjának használatával veszi fel velünk a kapcsolatot. Az adatkezelés célja, hogy a lehető leggyorsabb választ (e-mail vagy telefonhívás formájában) kapja meg tőlünk. 

Online vásárlás

Online vásárlás esetén személyes adatait a megrendelés kezelése és kézbesítése miatt használjuk fel, az alábbi esetekben: rendelés feldolgozás, értesítések küldése a szálltással, kézbesítéssel kapcsolatban, fizetések kezelése, azonosítás, garanciális kérdések és panaszkezelés.

Harmadik fél hozzáférése: az MPL számára szállítási szolgáltatás célból továbbítjuk személyes adatait. Az MPL Adazkezelési szabályzata itt olvasható: https://www.posta.hu/adatkezelesi_tajekoztato A legyelszep.hu honlap vásárlási rendszere a Shopify rendszerén alapszik, melynek szabályzata itt található: https://help.shopify.com/assets/pdfs/gdpr-whitepaper.pdf

Online vásárlás esetén feldolgozott személyes adatok: a vásárló/kapcsolattartó neve, címe, e-mail címe és telefonszáma, fizetési és rendelési információk

Hírlevél küldés/ E-DM

Hírlevelet csak az Ön hozzájárulása esetén küldünk, és személyes adatait arra használjuk, hogy releváns információkat, ajánlott termékeket, marketingajánlatokat, kosárban hagyott termékekről szóló értesítőt küldünk. 

Ez esetben az alábbi adatokat dolgozzuk fel: név, e-mail cím

Hírlevél küldés esetén érintett adatfeldogozó az Omnisend, melynek szabályzata itt olvasható: https://www.omnisend.com/privacy

Ön bármikor visszavonhatja a beleegyezését a hírlevél fogadásához a hírlevél leiratkozási linkjére kattintva, vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül: info@legyelszep.hu Adatait megtartjuk direkt marketing céljából, amíg vissza nem vonja beleegyezését. 

A cookie (süti) használata

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. tv. rendelkezéseivel összhangban tájékoztatunk, hogy oldalunkon cookie-kat („sütik”) használunk. A cookie-k olyan rövid szöveges fájlok, amelyeket a megtekintett honlapok helyeznek el a számítógéped böngészőjében. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre (úgy mint IP cím, látogatás időtartama vagy  hogy melyik országban csatlakoztál a weboldalhoz), mindez honlapunk fejlesztéséhez szolgáló statisztikai célokból. Amennyiben nem szeretnéd engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatod a böngésződ beállításaiban. Ebben az esetben ez bizonyos szolgáltatások igénybevételét korlátozhatja vagy megakadályozhatja.