Garancia

JÓTÁLLÁS

A legyelszep.hu webáruházunkban elektromos termékekre (jótállás szabályait tartalmazó 151/2003. Korm. rendelet alapján) 1 év jótállást (garanciát) vállalunk! A jótállás időtartamát (amely legalább 1 év) minden esetben feltüntetjük a termékek oldalain. A jótállás időtartama a termék átvételétől számítódik.

A vásárlót a jótállás joga akkor nem illeti meg, ha a hiba a termék fogyasztó részére való átadását követően keletkezett. A megjelölt rendelet alá nem tartozó termékek tekintetében a gyártó által biztosított jótállási idő a termék mellett feltüntetésre kerül. Ezzel kapcsolatos problémák felmerülése esetén az üzemeltető pontos információt tud adni. Jótállás esetében a fogyasztó a jótállási időn belül a meghibásodott termék díjmentes javítása, vagy cseréje illeti meg. A garanciális javítások a gyártási hibából eredő meghibásodásokra terjednek ki. A garancia feltételek a használati útmutatóban levő feltételek betartásával együtt érvényesek.


Ügyintézés folyamata

  • Kérjük, vedd figyelembe, hogy a vásárlást igazoló számla és a termék jótállási jegyének hiányában nem tudjuk biztosítani a garanciális javítást/cserét!

  • Jótállási igény esetén írj nekünk az info@legyelszep.hu email címünkre!
  • Juttasd el a meghibásodott készüléket lehetőség szerint eredeti, gyári csomagolásban, tartozékaival együtt legkésőbb a garancia lejárati napjáig ügyfélszolgálatunkra postai úton. A visszajuttatás költsége a vevőt terheli.

  • Ha termék megérkezett ügyfélszolgálatunkra, telefonon vagy emailben értesítünk az ügyintézésről, valamint a javítás vagy csere befejezéséről.

  • Amennyiben a készüléket a bevizsgálást követően hibátlannak találtuk, vagy a hibát nem rendeltetésszerű használat okozta, és ebből kifolyólag a javítás garanciálisan nem végezhető el, akkor a visszaszállítás költsége a vevőt terheli. Ha a hiba egyértelműen garanciális hibának minősül (nincs szükség további bevizsgálásra), úgy a javított vagy cserélt készüléket ingyenesen kiszállítjuk részedre.