Száraz, töredezett hajra

A száraz, töredező, „szöszösödő” hajnál a bajt sokszor a környezeti szennyeződés okozza. A vízhiányos haj gyakran fésülhetetlenséggel és porózítással társul, és elveszti a számára nélkülözhetetlen aminosavakat és ásványi anyagokat. Az O’Rising termékek hidratáló és tápláló hatást fejtenek ki a haj szerkezetében

 

A HAJTÖREDEZÉS OKAI

Külső okok lehetnek: nem megfelelő anyagok használata, mechanikai hatások (hajszárítás, sütővas, rossz fésű), vegyi hatások (hajfestés)

Belső okok: vitamin-, ásványi anyag hiány, valamint kevés folyadék fogyasztása. Kiemelten a víz fontosságára felhívnám a figyelmet, főleg a téli időszakban, amikor kevesebbet iszunk, pedig fontos lenne hogy minél több folyadékot vigyél be ebben az évszakban is

A RONCSOLT, EXTRÉMEN TÖREDEZETT HAJ KEZELÉSE

A hajtöredezés elsődleges megoldása a megelőzés, mert amikor már súlyosan el vannak töredezve vagy szétágazóak a hajvégek, akkor csodát nem lehet vele tenni, le kell vágni. De van amikor még menthetjük a menthetőt. Nagyon száraz és töredezett haj esetén vannak külön szalonszolgáltatások és terápiák, mint például a keratinos hajfeltöltés. Az új technológiáknak és a modern eljárásoknak köszönhetően a haj belső rétegét újra tudjuk építeni, amivel esetleg még megmenthetjük a haj levágásától a hajvéget. 

KÓKUSZOLAJOS HAJFÜRDŐ

A vegykezelt vagy a környezet káros hatásai (szél, nap stb.) által kialakult száraz hajnak puhaságot és rugalmasságot kölcsönöz.
Finoman masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük ki, majd ismételjük meg a műveletet 2–3 perc elteltével.

Kiszerelés: 250 ml, 750 ml

KÓKUSZOS HAJPAKOLÁS

Hidratáló és tápláló hatást fejt ki a haj szerkezetében. Nem nehezíti a hajat, puhaságot és dússágot kölcsönöz a roncsolt hajnak. A speciális hajsampon használata után a nedves hajra egyenletesen vigyük fel a pakolást, majd fésüljük be a haj hosszába és a hajvégekbe. Néhány perc elteltével langyos vízzel öblítsük ki.

Kiszerelés: 150 ml, 250 ml, 500 ml

PROTEINES ERŐSÍTŐ AMPULLA

Az aminosavakban gazdag termék természetes újraépítő hatását fejti ki a hajon, puhaságot és fényt kölcsnözve. A speciális hajfürdő használata után egy fiola tartalmát egyenletesen oszlassuk szét a hajon, majd folytassuk a frizurakészítést. Ne öblítsük le.

Kiszerelés: 6–12 fiolás doboz (1 fiola/10 ml), 100 ml

MINERALIZÁLÓ TONIKAMPULLA

Magas ásványianyag-tartalmának köszönhetően nagymértékben táplálja a hajat és a fejbőrt, fényessé téve azt. Használata ajánlott száraz, nehezen kezelhető haj esetében. Összekeverhetjük a dauervízzel vagy a hajfestékkel, megelőzve a fejbőrre kifejtett agresszív hatást.

A speciális ORising hajfürdővel történő hajmosás után a nedves hajra tegyük fel az ampulla tartalmát, majd 2–3 perc elteltével bő vízzel öblítsük ki.

Kiszerelés: 6-12 fiola, 100 ml

PROTEINES HAJHAB

A kis molekulasúlyú selyem-aminosavak hatásának köszönhetően a haj fényes és selymes lesz. Javasolt vékony szálú, antisztatikus, száraz hajra.

Hajmosás után a hajhossznak megfelelő mennyiséget vigyük fel a hajra. Egy fésű segítségével oszlassuk el a hajon, majd szárítsuk meg.

Kiszerelés: 200 ml-es flakon

MINERALIZÁLÓ HAJHAB

Magas mineralizáló hatásának köszönhetően javasolt a száraz, erősen vegykezelt, száraz hajra. Könnyen fésülhetővé, csillogóvá teszi a hajszálakat.

Hajmosás után a hajhossznak megfelelő mennyiséget vigyük fel a hajra, fésüljük össze, majd 2–3 perc elteltével öblítsük le.

Kiszerelés: 200 ml-es flakon