Történetünk – legyelszep.hu
AZ ONLINE SZÉPSÉGSZALON

Történetünk

Rólam

Szombati Szilvia vagyok, fodrász, hajgyógyász. 2000-ben végeztem fodrászként, és már 18 éve dolgozom a szakmában. Nagyon szerencsés vagyok, mert mindig is erre a pályára készültem - a munkám egyben a szenvedélyem. Folyamatosan képzem magam, és szeretek lépést tartani a divattal. Szalon tulajdonosként, és területi vezető hajgyógyászként most már a kollégákat is igyekszem inspirálni, szakmailag támogatni. Mottóm: A szép frizura alapja az egészséges haj!

A legyelszep.hu...

...életre hívását vendégeim ihlették. Fontosnak tartom, hogy vendégeim a szalonban megkapott maximális figyelem és személyre szabott fodrászat mellett megtanulják megfelelően ápolni hajukat, és otthon is könnyen el tudják készíteni egyéniségüknek megfelelő frizurájukat. Ezt a szemléletet szeretném szélesebb közönséghez is eljuttatni a honlap segítségével. A legyelszep.hu éppen ezért több mint egy termékeket összegyűjtő szépségápolási webáruház.

A webshopban

...található hajformázási eszközöket a szalonban is teszteltük, és a vendégek is otthoni használatra, így csakis olyan termékeket hozunk forgalomba, amik nem csak designosak, de folyamatos használat mellett is kényelmesen és hatékonyan lehet dolgozni velük. Bőrápolási termékeinket hasonló módon, szakember partnerek bevonásával válogattuk össze, hogy a legyelszep.hu online szépségszalonban csakis a legjobbat kapd!