Válassz és nyerj!

Játssz és legyél te a 4 szerencsés egyike, akinek egy Vaddisznósörtés hajkefét egy Elválasztó fésűt vagy egy Hajformázó körkefét adunk ajándékba! A játék 2018. január 21. és február 18. között tart, és hetente 1 db választható nyereményt sorsolunk ki.

Fájdalommentes fésülködésre vágysz? Lecserélnéd elhasznált hajkefédet? Kipróbálnád milyen a kényelmes és kíméletes hajformázás? Itt a lehetőség, hogy nyerj egy kíméletes, tartós hajkefét! Nincs más dolgod, mint a lap alján található űrlapot kitölteni, megjelölni rajta a választott nyereményt, és vasárnaponként figyelni a Facebook oldalunkat! Egy sorsoláson csak egyszer vehetsz részt, de minden héten újra játszhatsz!

A választható nyeremények

1. Vaddisznósörtés hajkefe 

Vaddisznósörtéi puhán ápolják, és természetes módon tartják tisztán a hajat. Gyorsan, fájdalommentesen fésülheted ki hajadat, és rövid időn belül észrevehető, hogy a haj puhább, fényesebb. 

2. Elválasztó fésű

Antisztatikus műanyag részei csökkentik/megakadályozzák a haj elektromos feltöltődését. Választék létrehozásnál, bontófésűként, és a hajvasalást kiegészítő eszközként is használhatod.

3. Formázó körkefe

Könnyű, kerámiabevonatos körkefe, ergonomikus nyéllel, antisztatikus műanyag részekkel. Egyszerűen formázhatod hajadat vele, a végeredmény pedig sokkal tartósabb lesz, mint egy hagyományos körkefével. 

 

>>Játékszabályzat<<

 

Az 1. játékhét január 28. 18:00-ig tart. Nyertes: Katona Krisztina - Hajformázó körkefe
A 2. játékhét január 29. 00:00-tól február 4. 18:00-ig tart. Nyertes: Opra Tímea - Vaddisznósörtés hajkefe
A 3. játékhét február 5. 00:00-tól február 11. 18:00-ig tart. Nyertes: Polgárné Dóczi Szilvia - Vaddisznósörtés hajkefe
A 4. játékhét február 12. 00:00-tól február 18. 18:00-ig tart.