Vásárlás menete

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA

Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje, a visszaigazolástól számítva a raktáron lévő termékek esetében 1 - 3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nem áll rendelkezésre, és erről vásárlás során nem értesültél, haladéktalanul tájékoztatunk, valamint, ha úgy döntesz, hogy nem várod meg az új raktárkészletet, a fizetett összeget legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük.

A MEGRENDELT TERMÉK ELLENÉRTÉKÉNEK ÉS A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJÁNAK FIZETÉSÉNEK MÓDJA

Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott MPL futárszolgálat szállítja ki a megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát és a szállítási költséget a futárnak kell kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedj megvizsgálni.

A Szolgáltató előre utalást kérhet, amennyiben Vásárló korábban vagy többször nem vett át csomagot, ez esetben Szolgáltató a megrendelésen szereplő végösszeg beérkezése után teljesítést nem igénylő átutalásos számlát állít ki, amelyet a csomag feladásával egyidejűleg küldi el a megrendelőnek.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJSZABÁSA

A házhoz szállítás díja egységesen 1990 Ft.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1 – 3 munkanap.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag az MLP futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. Az MPL ügyfélszolgálata a 06-1-333-7777 telefonszámon érhető el. A csomagok nyomon követhetőek ide kattintva.

Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.