Zsírosodás

A túlzott mennyiségű zsír sok negatív hatást von maga után: haj – és fejbőrvékonyodást, mikróbák és gombák megtelepedését, a fiziológiai pH érték elmozdulását. Az ORising gyógynövényes termékek szabályozzák, illetve normalizálják a faggyúmirigyek és izzadságmirigyek működését, megoldás hiperhidrózis esetén.

Ne moss mindennap hajat, ha zsírosodik, inkább próbáld "húzni" 2-3 napra! A faggyúmirigy a haj védelmi rendszerének része és azért van ott, hogy dolgozzon, és termelje a faggyút - a gyakori hajmosással csak túlműködésre készteted. Ha a megfelelő samponnal ritkábban mosol hajat, akkor egy idő után "beáll" majd, és már nem lesz szükséged a gyakori hajmosásra!


FITOESSZENCIÁLIS HAJFÜRDŐ ZSÍROS FEJBŐRRE ÉS HAJRA

Kozmetikai készítmény zsíros fejbőrre és hajra. Kakukkfű- és citromfű-tartalmának köszönhetően kiegyensúlyozott hatást fejt ki a zsíros fejbőrön. Finoman masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük ki, majd ismételjük meg a műveletet.

Kiszerelés: 250 ml, 750 ml

 

PAKOLÁS CITROMFŰ OLAJESSZENCIÁVAL

 

Különösen hiperhidrózis esetén, toxikus, zsíros fejbőrre ajánlott. Megvédi a fejbőr savas (pH: 5,8) hidrolipid rétegét.

Tegyünk fel a fejbőrre 10–20 ml-t, masszírozzuk, hagyjuk pár percig, majd öblítsük ki.

Kiszerelés: 150 ml, 250 ml, 500 ml

 

TONIKAMPULLA ZSÍROS HAJRA ÉS FEJBŐRRE

Hatóanyagainak köszönhetően (kakukkfű) szabályozza a zsírtermelődést, ajánlott zsíros fejbőr esetében használt kezelésekkor, valamint hiperhidrózis problémákra. A speciális hajfürdő használata után tegyük fel a fejbőrre, néhány percig masszírozva. Ne öblítsük le.

Kiszerelés: 12 fiolás doboz (1 fiola/10 ml), 100 ml

 

ZSÍROSODÁS ELLENI OLAJESSZENCIA

Magas koncentrátumú termék: kakukkfű, menta, levendula, szalvia, citromfű, izsóp, hárs tartalommal. Speciális tulajdonságokkal rendelkező termék zsírosodásra és hiperhidrózis fejbőrproblémákra. Tegyük közvetlenül a fejbőrre vagy 9–36 cseppet igénynek megfelelően keverjünk bele az ORising pakolásba, hajfürdőbe.

Kiszerelés: 30 ml